luni, 5 decembrie 2011

Reguli de aur pentru Jocul la Ruleta

3 Reguli de aur pentru a termina castigator la Ruleta

Jocul de ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc in prezent. Este punctul central in multe casinouri. Se spune ca acesta a fost jucat pentru prima data in Franta in secolul al XVII-lea, si pana acum a ramas un joc invaluit in mister. Unii spun ca acest mister este dat si de faptul ca suma tuturor numerelor de la zero la treizeci şi şase este egală cu 666, număr asociat fortei malefice.
Jocul de ruleta este un joc palpitant şi este foarte usor sa stai prins de adrenalina eventualului castig. In timp ce te uiti la roată pentru a vedea unde se va opri bila, pulsul incepe sa-ti creasca si astfel vei simti emotia jocului la ruleta.
Chiar daca castigi sau pierzi emotia este la fel de intensa. Aspectul emoţional al jocului îl face foarte de captivant. Din aceasta cauza jocul la ruleta poate duce la dependenta.
Dependenta de acest tip de joc este dovedita si de-a lungul timpului, multi au ajuns sa piarda averi in doar cateva minute dar sa si castige sume impresionante.
Bineinteles unii joaca pentru castig, altii pentru emotie, altii pentru atmosfera iar altii doar de distractie. Dar sa fim sinceri cu totii am dori sa castigam si sa plecam invingatori de la masa de ruleta cu bani castigati in buzunar.

Pentru a termina Jocul de ruleta intr-un mod onorabil ar trebui sa respecti cel putin aceste 3 Reguli pe care le consider de Aur:

 

Regula numarul 1 pentru Jocul la Ruleta


Stabileste-ti inainte sa incepi jocul cat esti dispus sa pierzi. Acest lucru te va ajuta sa-ti limitezi pierderile in cazul in care acestea vor aparea. Mai bine pleci cat inca mai ai bani in buzunar decat sa pleci fara nimic. Astazi poti sa  pierzi iar maine sa castigi.

Regula numarul 2 pentru Jocul la Ruleta


Nu deveni LACOM ! Majoritatea jucatorilor nu stiu cand sa se opreasca. La fel si aici ca la regula numarul 1 stabileste-ti inainte sa incepi jocul cat vrei sa castigi iar cand ai atins limita stabilita, OPRESTE-TE ! Ruleta poate fi necrutaoare. Multumeste pentru cat ai castigat, ridica-te si du-te sa cheltui ceea ce ai acum in plus.

Regula numarul 3 pentru Jocul la Ruleta


Joaca doar banii pe care iti permiti sa-i pierzi! In acest fel nu vei fi afectat in cazul in care pierzi iar jocul va fi intotdeauna distractiv.


Toate aceste reguli dar si altele vor fi prinse intr-o strategie de castig pe care am sa o dezvalui in acest blog pentru a te face sa termini castigator de cele mai multe ori la jocul de ruleta si in acest fel sa poti pleca cu bani in plus pe care sa-i folosesti cum vrei tu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.